5 gode ideer for bursdagsfeiringer

Bursdagsfester er nesten alltid morsomme, enten det er sin egen eller man planlegger bursdagsfest for noen andre. Dersom man gjør litt ut av feiringen og planlegger noe spesielt, kan det også bli en utrolig morsom kveld som man kommer til å huske i lang tid fremover. Her får du 5 tips til ting du kan gjøre for at alle gjestene skal huske neste bursdagsfeiring ekstra godt.

Ha et tema for bursdagen

Å ha et tema for bursdagsfesten er ofte morsomt, og tvinger gjestene til å være litt ekstra kreative når det kommer til antrekket. Her kan man enten velge trygt og bare ha et spesielt fargetema som tema for festen, eller man kan gå for noe mer kreativt som Disney-tema eller noe annet man synes er gøy. Det finnes en lang rekke alternativer og det er bare fantasien som setter grenser for hvilket tema man kan velge. I tillegg finnes det også festkjoler til enhver anledning og man kan ofte fint bruke klassiske festkjoler som antrekk, og bruke tilbehør for å fullføre looken så den passer til temaet.

Planlegg en overraskelsesfest

Få ting er morsommere enn å overraske bursdagsbarnet med en overraskelsesfest hvor alle venner og kjære kommer for å feire vedkommende. Så lenge man greier å planlegge en gjennomført fest hvor bursdagsbarnet virkelig blir overrasket og ingen avslører hemmeligheten på forhånd, vil bursdagsbarnet garantert komme til å huske festen som et godt minne.

Reis bort for feiringen

Å ta en bursdagsfeiring og ferie kombinert er noe som har vært populært lenge. Man trenger heller ikke nødvendigvis å reise så langt for at det skal være en fin bursdag, og man kan få til en like bra feiring enten man reiser på en hyttetur med vennegjengen eller om det er en tur til et annet land. Her vil det derimot ofte kreves litt mer planlegging, og man kan risikere at færre av gjestene man ønsker å invitere har mulighet til å bli med. Det kan derimot ofte være en fin måte å feire en bursdag på om man er en liten gjeng og bare vil ha en liten og intim feiring med sine nærmeste.

Kombiner feiringen og bursdagsgaven med en opplevelse

Å gi bort opplevelser i gave har blitt utrolig populært, og en fin ting kan være å kjøpe en opplevelse som man kan oppleve sammen i en gruppe som del av feiringen. Her kan gaven til bursdagsbarnet være at man får påspandert billetten til aktiviteten eller opplevelsen man skal gjøre, og dette kan være alt fra et spaopphold for en helg, elverafting eller vinsmaking hos en bedre restaurant eller vinkjeller. Her finnes det utallige muligheter til hva man kan finne på og man kan i de fleste tilfeller være flere som blir med på aktiviteten.

Det finnes med andre ord en lang rekke måter å gjøre en bursdagsfeiring litt ekstra spesiell på, men noe av det viktigste er at man planlegger noe som man tror bursdagsbarnet vil sette pris på og synes er gøy.